Plekter: Eye Win Hoe // Ponti // Dan Rose
21. april 2018 kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 20:00. 

Ponti
P
ONTI skriver pompøs dansk poplyrik, som udtrykkes igennem ørehængende omkvæd og fine rocktoner, bakket op af en markant, let nasal vokal. Bag PONTI gemmer sig den københavnske sanger og sangskriver Emil Pontoppidan. Hans poetiske tekstunivers, som udstråler sejhed og sårbarhed på samme tid, er lettere melankolsk og bittersødt.  Et drømmende skær lægger sig over PONTI's sange, som fortæller om livet som ung, hvor man aldrig helt har kontrol over tilværelsen eller kærligheden. PONTI giver associationer til danske kunstnere som Minds of 99, Ulige Numre og CV Jørgensen.

I 2017 blev PONTI en af de 12 udvalgte i KarriereKanonen og spillede blandt andet til finalen på Smukfest. I vinteren var PONTI på tour med danske Aksglæde, hvor han gjorde stort indtryk på Gaffa, som kvitterede med fire stjerner for en intens solooptræden. 

Eye Win Hoe
E
ye Win Hoe er et popprojekt med sangskriver og musiker Simon Axelsen Axelsen bag roret. Sangene tager afsæt i både fortid, nutid og har et drømmende håb for fremtiden, og med sin rygsæk med sange og erfaringer, kæmper han for kærligheden og troen på at man finder sin vej i livet.  Eye Win Hoes lydunivers er enkelt og dybsindigt, og har et organisk udtryk suppleret af elektroniske elementer og lyde.

Live har Eye Win Hoe et garvet hold af musikere med sig, som hver i sær bidrager til musikkens fængende udtryk, og alle har de mange års erfaring fra forskellige konstellationer. 

Dan Rose
Dan Rose er en veloplagt sangskriver og performer. Udtrykket er direkte og friskt, leveret med guitar og vokal på engelsk. Som musiksitet GF Rock udtrykker det: "Poppet singer/songwriter toner med små catchy melodier og den akustiske guitar i centrum. Han synger teksterne med stor overbevisning og har den der afgørende troværdighed i stemmen." 

Når Dan optræder live står han ærligt og åbent, og er en selvsikker performer med noget på hjerte og modet til at sige det.