Synergy by Jon Pold
24. august 2018 kl. 22:00

Dørene åbnes kl. 20:00. 

SYNERGY er et dansk orkester, der blander funk og popmusik med elementer fra Progressiv Rock og Jazz. Inspirationerne er alt fra Peter Gabriel og David Bowie til Level 42 og Muse. Deres debutalbum udkom i 2017 og har indtil videre opnået airplay i USA, Sydamerika og Sydafrika. 

Deres videoer og udgivelser har på under et år opnået over 200.000 onlineafspilninger og  SYNERGY har spillet koncerter over hele DK, herunder to debutkoncerter som opvarmning  for Brit-funk legenderne: Level 42.

Bandets forsanger Jon Pold, gør det klart at de vil udbrede et eksperimenterende og dynamisk  musikalsk udtryk i en tid hvor alt for meget musik er programmeret og forudsigeligt.

Bandet har base i København og består desuden af Kristian Uhre som i  udlandet er anerkendt for sit progressive og bundsolide trommespil og Jazz-funk  talent Henrik Borlev på Synthesizer og piano.  Senest har SYNERGY fået selskab af den riff-stærke Rasmus Krøyer, som man blandt andetvkender fra pop-metal bandet Siamese.

SYNERGY udgiver deres næste single "The Great Divide", d. 4. april og arbejder i resten af  2018 på at færdiggøre, deres album udgivelse. 
Fra sommeren 2018 kan de igen opleves live på en tour, der bringer dem rundt i Danmark,  USA, England og Tyskland.