Moorish Idol + Venus Future
14. august 2019 kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00. 

Venus Future og Hoeligans gentager en gammel succes, når de på Fatter Eskil endnu en gang sammen lukker dørene op til et brag af en koncert. Begge bands kommer til at præsentere et varieret set med gammelt som nyt, så det bliver uden tvivl en memorabel aften man nødigt vil gå glip af.

19:00: Døre
20:00: Koncert start
Entré: 50 kr (kun dørsalg)

Venus Future er en Aarhusiansk/Aalborgensisk kvintet, der blev dannet i 2018. Siden har bandet spillet i mange forskellige sammenhænge, især i deres hjembyer. Bandets lyd kan bedst beskrives som indieinspireret med poppede melodier med reminiscenser fra bl. a Jamiroquai og Kashmir.
Venus Futures lydunivers er især båret af den fremtrædende elektroniske lyd fra synthesizeren, som i samspil med den klassiske lyd fra tværfløjten skaber et meget anderledes, nærmest rumagtigt lydbillede. Herudover giver det dynamiske forhold mellem de to forsangere, Naya Ruiz og Baldur Olsvig, musikken et aldeles særegent udtryk.

Hoeligans kaster lys på mørket med kontrastfuld guitarrock, som fusionerer Nirvanas indebrændte energi med Radioheads svævende eftertænksomhed. Melodierne flyder over en bund af skarpe beats i et tekstunivers, som reflekterer over menneskets natur men også opfordrer folk til at passe på sig selv og hinanden. På live-scenen er intensiteten i højsædet i en vekslen mellem det følelsesladede og fandenivoldske, og publikum kan helt sikkert forvente en elektrisk koncertoplevelse, der får kropstemperaturen til at stige en grad eller to.