Turbulent + Moctezuma
13. februar 2019 kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00. 

Turbulent er en power trio, der spiller progressiv funkrock. Deres musikalske koncept har rod i hård rock med en funky og legende tilgang og den kompositoriske frihed, den progressive rock er kendt for.Med inspiration fra bl.a. Dizzy Mizz Lizzy, Red Hot Chili Peppers og Dream Theater spiller Turbulent sprød og hård funkrock, hvor bas og trommer holder dig fanget i et stramt greb, mens guitarlir og -soloer både kilder og kradser dine trommehinder. Når du tror, du har regnet dem ud, overrasker Turbulent dig med striber af riffs og efterlader sig et spor af skæve taktarter og glødende funkbefængte ører.
Turbulent kommer fra Aarhus og består af Jakob Nielsson på vokal og guitar og brødrene Thomas Klintø Laursen og Erik Klintø Laursen på bas og trommer  


Vi er Moctezuma. Vi spiller tålmodig, original rockmusik af en art - inspireret af interesse i historie, filosofi, magt og imperier. Find præsentationen af tre af vores nyligste sange nedenfor. Vi er to guitarer, en bas, trommeslager, sang og kor. Når vi ikke spiller koncerter, skriver vi musik, som vi optager med de begrænsede midler,  vi har til rådighed.  Vi har hovedsageligt spillet koncerter på spillesteder i Århus, men vi spiller når vi kan, og hvor vi kan. Vi er altid klar. Man kan se en oversigt over vores tidligere udskejelser i bunden af denne pdf . Vi spiller ikke musik for at blive rige, vi vil bare gerne spille, få lidt at drikke og have det fedt. Tjek vores soundcloud ud, hvis i har lyst til at høre flere sange. For tiden har vi også et par korte b-sider liggende.