Nødblus + Hvem er Alf?
23. oktober 2019 kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00. Forsalgsbilletten inkluderer en øl fra TAK ROCK!, som tak for din støtte til talenterne. 

Vi hedder Nødblus, og vi mener, vi har fundet en musikalsk niche, som længe har været en mangelvare i Danmark, og som vi ved, der er et publikum til. Vi ønsker at sætte fokus på tabuer i samfundet og politisk ukorrekthed via rap rock og metal på dansk og et energiske sceneshow.

Vi ønsker at sprede vores budskaber om, at vi bør gøre noget nu, før vores tilstedeværelse i verdenen

bliver helt fucked. Psykiske sygdomme der bliver tabuiseret i vores samfund, politiske agendaer som er drevet af økonomi og røvslikkeri, i stedet for fokus på individet; er blot eksempler på hvad vores sange handler om. Vi er som sagt måske det eneste dansksprogede rap rock/metal band, der eksisterer. Derfor føler vi en dyb respekt over for, at give os selv og publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.


Hvem er Alf? er et dansksproget Punkpop band, der opstod ud af den mørke jydske muld i oktober 2014. De fire spillegale musikanter ruskede godt og grundigt op i det danske rockpublikum med deres første album, som udkom i maj 2018 og er blevet spillet på P4 hos bla. Alex Nyborg Madsen og fik fire stjerner hos BT. 

Deres musik handler om alt det smukke, alt det grimme og det midt imellem. Hvem er Alf? har spillet rundt omkring i hele Danmark og tager pt. de første spadestik til deres næste album: " Imellem to stole".

Hold godt fast for der lægges kort sagt op til sjov og ballade, og der er sat i aller højeste gear når "Alf" slipper katten ud af sækken og byder op til dans.