AuditionDays: Bleachy Eyes // Antiplanet // Arn
2. september 2020 kl. 19:30

Dørene åbner kl. 19:00. 

AuditionDays er en koncertaften og et coachingforløb hvor alle optrædende får feedback fra et panel af etablerede musikere og professionelle branchefolk.
Denne aften kan du opleve Bleachy Eyes, Antiplanet og Arn.

Bleachy Eyes
Bleachy Eyes består af vokalist og bassist, Anna Haaning og guitarist, Frederik Ejdrup. Duoen spiller inderlig, dansabel og intelligent guitardrevet indiepop baseret på stærke beats - med drømmende korharmonier og fængende hooklines på toppen. Forestil dig det perfekte soundtrack til en lang køretur på en motorvej om natten med regnen hamrende mod forruden. Dét er essensen af Bleachy Eyes.
https://www.facebook.com/bleachyeyes
https://soundcloud.com/bleachyeyes

Antiplanet
Antiplanet er et dansksproget alternativt hybrid-rockband med rødder i Vendsyssel bestående af Andreas Martin Mørch (23, sang og keys) og Rune R. B. Eskildsen (25, trommer).
Musikken, der bærer elementer fra både elektronisk indiepop og progrock, udfordrer paradokset i at leve en verden, der er på vej mod afgrunden, mens man lever sin dagligdag i velstand og idyl. Antiplanet trækker paralleller til den bombastiske side af f.eks. Muse, Editors og Nephew, men til tider også med en inderlighed som mere læner sig opad kunstnere som Sigur Rós og Radiohead.
http://facebook.com/AntiplanetDK

Arn
Arn er en Århus-baseret trio, der spiller romantisk kejthåndet rock. Musikken leder tankerne hen på bands som The Doors og Arctic Monkeys med kompositioner, der vægter den gode melodi højt. Tilført moderne elementer fra synth-poppen bliver det trukket i ny og frisk retning.
Arn leverer levende koncerter, hvor nærvær, tilstedeværelse og god stemning er i højsædet.
https://www.facebook.com/arntheband/

----------------------------------------------------------------------------------
Koncerterne er en del af AuditionDays 2020 der arrangeres af ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere), og som er støttet af Statens Kunstfond.