Mathilde // Aporia
19. februar 2020 kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 19:00. 

Træd ind i Mathildes musikalske univers, hvor musikken udspringer fra et drømmende, følsomt, rent, melodisk og lettere melankolsk udtryk. 
Hendes kompositioner er fyldt med både skrøbelighed og insisterende styrke, hvilket understøttes af hendes vokal-performance, der varierer i udtryk og intensitet. Mathilde lader hver af sine fortællinger udspringe fra en personligt reflekterende vinkel. Hendes tekster er ærlige, billedrige og grænsesøgende, og udtrykker ligesom musikken en æstetisk klarhed med inspiration fra artister som Agnes Obel og Susanne Sundfør. 
Hun inviterer lytteren til at lukke øjnene og svæve med ind i stærke melodier og et tekstunivers, der skaber eftertænksomhed og nærhed. 


Sårbarhed, sensitivitet og femininitet bliver udtrykt med en styrke og et mod, der ikke er til at tage fejl af, når man træder ind i Aporias intense fortællende univers. Baseret på melankolske melodier og en brændende lyst fra sangerinden om at være fælles med lytteren om sine sange, lukker hun lytteren ind i sine fortællinger, og lade ham/hende spejle sig i sangene - og dermed i sig selv.

"Musikken er en kommunikationsplatform, vi alle forstår, og i musikken er vi aldrig alene. Det er intensionen med mine sange; at gøre lytteren bevidst om at han/hun aldrig er alene. At vi går vejen sammen."
Hun kalder selv genren for "Fortæller-pop".