Amalie Thørholm
15. januar 2020 kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00. 

Amalie byder publikum indenfor i hendens popunivers fyldt med masser af velkomponert musik, som bedst kan beskrives som moderne singer-songwriter pop, tilsat elektroniske elementer. Med sit stærke udtryk og fremragende popsange bevæger Amalie altid sit publikum, og hun bruger det danske sprog til ærligt at fortælle om sine tanker, og hvordan hun ser verden. 

I 2018 udsendte Amalie sin debut-EP, der blev taget rigtig godt imod på streamningtjenesterne og rundt på landets radiostationer. I september 2019 kom Amalie Thørholms nyeste single, "Ingenting", en udgivelse der efterfølges af koncerter i hele landet. 

Hvor debut-EP'en fra 2018 satte scenen for Amalies talent og evner som sanger og sangskriver løfter "Ingenting", der er produceret i samarbejde med producer Joachim Ersgaard, skøret for en mere moden og bevidst sangskriver og for en lydside, som har en masse kant. 

Amalie Thørholm er fantastisk på en scene, hvor hun sammen med sit liveband altid leverer en masse nærvær, gode historier og en overbevisende musikalitet. Med sin store vokal, personlighed og karisma er Amalie en artist, der fungerer perfekt live. 

Line-up:
Amalie Thørholm - vokal
Signe Michno - keys, vokal
Lasse Baggenæs - guitar
David Hansen - bass, programmering
Mikkel Noe - trommer