(aflyst) Isse & Peter Christian
10. juni 2020 kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00. 

Peter Christian skriver om oplevelser fra hverdagen, braste drømme, livskriser, nyt håb og om at komme videre med et knust hjerte og genfinde en ny kærlighed til livet. Når troubadouren spiller live, er musikken tilsat et twist af egne fortællinger med både selvironi og humor. Peter Christian har tidligere været både professionel pokerspiller og en lovende countrysanger, men nu har den danske musik 100 % fokus.
Da Peter Christian skulle indspille singlen "Den Samme Forskel", fik han brug for en kvindelig sanger til at lægge kor på og yderligere medvirke i musikvideoen. Peter Christian skrev derfor til  Isse, som han havde mødt på et spillested i Aarhus, efter de havde genkendt hinanden fra TV, idet de begge deltog i DanskPOP Talent 2017.
Isse  har siden hun vandt DanskPOP Talent arbejdet på at etablere sig som pop/rock sangerinde og sangskriver ved at udgive musik, lave musikvideoer, spille rundt omkring i landet og blive spillet i radioen. Teksterne handler om oplevelser fra hendes eget og andres liv - på godt og ondt. Disse  tekster kombineres med fængende poppede melodier, som er inspireret af 80ernes catchy tunes. samtidig med hun arbejder som jurist og senest med ny titel som TV-vært på dk4's program "Den Juridiske Brevkasse". Hendes single fra august 2019 " Så snart jeg forlod din by" endte på flere officielle Spotify-playlister.

Peter Christian og  Isse  kommer fra forskellige baggrunde, er født i to forskellige årtier og stammer fra henholdsvis en stor by som Aarhus og en lille by som Gjern, men den fælles passion og interesse for musik binder det hele sammen og giver en utrolig spændende dynamik.