(aflyst) Plekter: Tobias Guldbrandsen // Ara Noir // Emil Bror
23. maj 2020 kl. 20:00

Du kan opleve 3 stærke sangskrivere og personligheder når Plekter Tour præsenterer Ara Noir, Tobias Guldbrandsen og Emil Bror. På hver deres måde fortolker de songwriter-pop med enten elektroniske, folkede eller rockede virkemidler.

Ara Noir
Ara Noir er aktuel med debut EP'en 'Sort Film', der med sin ambiente electro-pop, markante beats og just-rolled-out-of-bed attitude', udviser et meget intimt og ærligt pop-univers.
Bag navnet Ara Noir finder man sangerinden med det borgerlige navn, Anja Akselbo, som har mange års erfaring i branchen som backing vokalist, sideman, studiemusiker, underviser og bandleder. Hun har faktisk stået på scener i hele landet siden hun var 6 år gammel.
Live er Ara Noir en fængende og nærværende artist. Koncertoplevelsen byder bl.a. på helt intime piano-girl elementer, samt et sprudlende og potent band (Gulddreng, Wiinston, Jada, Alexander Oscar, Emil Kruse mm.). Lyden er gennemsyret af musikalsk legesyge, hvor der er fuld valuta for det pop-elskende publikum.
https://www.facebook.com/aranoirmusic/
Lyt til 'Sort Film': https://open.spotify.com/album/4Hs33HMRu9ekcGp1FBao2U?si=zilkownFS9W69ItO84_caQ


Tobias Guldbrandsen
21-årige Tobias Guldbrandsen har netop udgivet sit debutalbum, 'In The Cave' i januar 2020. Et album der er spækket med inderlig og guitarbåren popmusik, med elementer fra folk- og rockmusikken.
Albummet er blevet til efter en intensiveret sangskrivning det seneste år, men indeholder numre, der er skrevet løbende gennem hans slut-teenageår og starten af voksenlivet. En tid, der for Tobias har ført til tekster, der dels kredser om nogle af ungdommens mange spørgsmål og facetter, samt om mere universelle afskygninger af livet.
I kraft af et indlevende nærvær kan man mærke manden bag sangene, lige såvel som man kan mærke manden bag guitaren i Tobias Guldbrandsens musikalske univers.
https://www.facebook.com/tobiasguldbrandsen/
Lyt til 'In the Cave': https://open.spotify.com/album/6JMyqFxZe5SOZfXvZtsNoK?si=q4EfxZ9mRaqBdUqw2ppsDA


Emil Bror
Emil Bror er en artist som ikke er bange for at være anderledes og være lidt af en freak. Faktisk så favner han det sære og bizarre, og mener, at så længe man er sig selv, er der intet galt i at være anderledes. Det er også med den indstilling han går til med hans sange. Sangene beskriver nemlig følelser, som vi alle sammen enten har, har haft, eller kommer til at have. Dermed er der et budskab af, at man aldrig står alene med sine følelser.
Med sine sange skaber Emil et lyst lydunivers, bestående af drømmende dansksproget "Pastel-Pop". Han optrådte på landsdækkende TV, da han i 2018 var med i Kanal 5 programmet "All Together Now", hvor det her blev til en 2. plads. Efter programmet begyndte han at eksperimentere med sin musik, og efter lang tids tvivl og den lange jagt på at finde sin egen lyd, føler Emil nu, at han er klar til at blive en del af den danske musikscene.

I livekonstellationen finder man Tobias på computer, vokal og guitar, Magnus på vokal og bas, Noor på trommer, samt Emil selv på vokal og guitar.
https://www.facebook.com/emilbrormusic/
Lyt til 'Sjælevarmer': https://open.spotify.com/album/465d0B8VugSZPGFXuEkSbn?si=eEa7BHpTQHWn2oryR9reLQ