LIVE JAM NIGHT
23. oktober 2020 kl. 17:00

Dørene åbnes kl. 16:00, og der jammes fra kl. 17:00. Kun siddepladser. KOM I GOD TID! 

Skal du jamme med, så medbring meget gerne eget instrument!

Vi lukker kl. 22:00 (21:45)

 

Musikken lever videre trods mundbind og statsbestemte sengetider! Vi åbner derfor hver fredag og lørdag med Live Jam på Fatter Eskil efter princippet "tidlig ud - tidlig hjem". Alle restriktioner og anbefalinger - og mere til - overholdes naturligvis til punkt og prikke.

Vores fantastiske jamværter stiller trofast op og leverer som altid ugens, månedens, årets musikalske højdepunkt og frirum. Og ejer du mod og blot en smule talent, så tag dit instrument under armen (med mindre du er trommeslager) og kom og jam med. Gear og mikrofoner bliver selvfølgelig hele tiden afsprittet (nej, ikke med Fernet Branca), så det er coronasikkert at deltage.

Ejer du hverken et instrument eller snerten af et musikalsk talent, men har du bare brug for at mærke livet igen, smage de kolde øl og Gin Hass'er og (gen)opleve den Fatter'ske lyd og stemning, så kom og nyd lyden af musikere, der hungrer efter at spille for dig, mens vi varter dig op. De har brug for det, vi har brug for det - du har brug for det! Og vi ved det allesammen.

Jammen starter kl. 17:00 og fortsætter frem til kl. 21-ish. Der er gratis entré. 

Vel mødt - med mundbind!