Almost AC/DC
19. juni 2021 kl. 20:00

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER

OBS! Bestil venligst billetter samlet, hvis I er flere, der skal afsted sammen af hensyn til bordreservation. Der reserveres bord i billetkøbers navn.

Dørene åbnes kl. 18:00, koncertstart kl. ca. 20:00. Kom gerne i god tid.

Der vil være alm. dørsalg til gårdhaven (50 kr) fra kl. 18:00 (adgang til toiletter, men ikke koncerten). Book bord til gårdhaven på bord@fattereskil.dk. Min. 4 pers ved bordreservation, ankomst senest kl. 19:00.

Almost AC/DC bryster sig af at være Danmarks bedste AC/DC Tribute band - intet mindre.

Smukfest, Nibe Festival, Haze over Haarum, Nord-Als Musikfestival, Jelling Festival, Silkeborg Ildfest Regatta og mange andre spillesteder har allerede haft besøg af de 5 fyre fra Silkeborg.

Målet er at komme så tæt på originalerne som muligt, og når selv Thomas Treo siger "Tak for en fed fest, keep it up", så kan det ikke være helt galt.

Alle de kendte klassikere er med, når kanonerne lades og kirkeklokken pudses af til tonerne af Thunderstruck, Hells Bells, Highway to Hell m.fl. Skoledrengsuniformen er presset og klar, når Almost AC/DC lukker op for godteposen på Fatter Eskil i Århus. Snyd ikke dig selv for at komme i audiens hos de danske kloner af de australske rockguder.

In Rock We Trust!