Koshi Waza + Rusten Hverdag (support)
31. august 2022 kl. 20:30

Entré 30 kr. Dørene åbner kl. 20:00

Forvent groovy beats, poppede melodier og legende instrumental jazz!

Koshi Waza er en aarhusiansk kvartet der har taget sit navn fra en række kasteteknikker i judo, der alle indbefatter brugen af hofter - hofter, der også kan bruges, når man bliver ramt af musikken! Som mushin i judo giver Koshi Waza en oplagt mulighed for at man sammen kan glemme sig selv lidt og blive opslugt af øjeblikket.

Bandet blev stiftet i 2018 af Michael Aachmann, der høster inspiration fra kunstnere som Bob Reynolds, Snarky Puppy, Butcher Brown, RH-Factor, Moonchild m.fl.

Saxofonist Michael Aachmann, der har spillet saxofon siden han var 15 år, boede i sommeren 2015 i New York, hvor han modtog han undervisning fra en række prominente saxofonister. Sidenhen har han været en aktiv skikkelse i det aarhusianske musikmiljø med egen jazztrio, og hat bl.a. været live-featuring artist med det aarhusianske band Pelican Beach.

Bandets fælles kompositorisk proces sikrer et musikalsk udtryk med en klar sound. Universet er legende og udfordrende med visionen om altid at nå ud over scenekanten. Koshi Waza har knoklet på højtryk og udarbejdet eget materiale af høj kvalitet med det formål at introducere det for publikum inden det kulminerer i udgivelsen af et debutalbum.

Koshi Waza er:
Michael Aachmann (Saxofon)
Casper Gamborg (Bas)
Frederik Olsen (Guitar)
Andreas Nielsen (Trommer)

Facebook
Instagram