AuditionDays: Albatrods // Kaizer // Thoughtfool
7. december 2022 kl. 19:00

Entré 40 kr. Dørene åbner kl. 19:00.
 

Koncerten præsenteres i samarbejde med ORA.

Kom til en koncertaften der byder på noget af det fineste, Aarhus har indenfor ny, alternativ pop. Tre virkeligt stærke artister, der bidrager markant til områdets i forvejen imponerende talentmasse!
 

ALBATRODS
Albatrods er et nyt skud på stammen af Aarhusiansk upcoming musik.

Albatrods spiller indiepoprock, som byder op til bevægelse af krop og sind. Her sammensmeltes efterårets længselsfulde melankoli med forårets håbefuldhed i et legende lyd- og tekstunivers i spirende udvikling. Teksterne fortæller om ængsteligheden, kærligheden og ensomheden i et finurligt og nærværende dansk sprog.

FacebookKAIZER

Det danske stjerneskud Kaizer er mødet mellem storladen elektropop og fandenivoldsk punk-energi.

"Pop med et mørkt twist.." skrev GAFFA, da Kaizer EP-debuterede i 2021 med Crying Like a Rose, hvor man fandt det skærende møde mellem let-spiselige pop-melodier og et råt, elektronisk landskab.

Spotify

THOUGHTFOOL
Thoughtfool laver musik til jer, der også kan blive overvældet af verden. Jer, hvis hoveder spænder ben for jeres vilje. Jer, der altid ødelægger eller må give slip på kærligheden.

Men selvom musikken byder på sin del af modløshed, præsenteres de tunge emner med drømmende guitarer, medrivende beats og en nænsom stemme, der lægger en hånd på din skulder.

Spotify