Purple Painted Statues + Gaardens
29. juni 2022 kl. 21:00

Præsenteres i samarbejde med Musikforeningen MONO. Dørerne åbner kl. 20, koncertstart ca. kl. 21:00. Entré 50 kr.
 

Purple Painted Statues er et aarhusiansk rockband der med sin egen dagsorden, siden 2020, har bygget bro mellem alternativ rock og 90'ernes heavy grungescene.

Purple Painted Statues går deres helt egen vej og lader hverken tid eller trend diktere musikkens retningen.Deres nye EP "egghead" udkom i februar 2022 og gør lige præcis dét - peger rockmusikken i en ny retning og danner ramme om en lyd, der helt absolut skal opleves.

Links:
SPOTIFY
FACEBOOK
INSTAGRAM 


Den upcoming aarhusianske kunstner Gaardens, lyder af ny rock.

Gaardens, som går under det borgerlige navn Kristian Nørregaard, startede sin rejse som solokunstner i starten af 2019. Med en historik som guitarist i et hav af bands, med alt fra akustisk folk/rock til kompliceret progressiv rock, havde Nørregaard vokset sig til en alsidig og unik musiker og sangskriver.

Gaardens tager både inspiration fra den tunge og moody grunge verden, de store og syrede lydbilleder fra elektronisk rock, og de melodiske og fængende aspekter i den moderne indie scene. Blandingen er med til at gøre Gaardens udtryk til en spændende og ny fortolkning af moderne alternativ rock.

Links:
SPOTIFY
FACEBOOK
INSTAGRAM