Venus Future & Rakkerpak
7. september 2022 kl. 20:30

Entré 40 kr. Dørene åbner kl. 20:00

VENUS FUTURE
Bagved navnet, Venus Future, finder man et space-disco-band med en melodiøs og energisk lyd, samt et astrometaforisk tekstunivers, som bandet har bygget op siden det blev dannet i 2018.

De fem drenge lader sig inspirere af et sci-fi-univers, som de forklæder i sportstøj og ungdommelig, euforisk energi.

Når de står på en scene tager de publikum med til et vildt og dynamisk show fyldt med uptempo sange, flotte melodier, svævende synth-riffs og en intens og groovy rytmegruppe - dette blandes med storslåede stykker, der tager folk med på en rejse gennem et poppet og udadvendt univers. Venus Future er i 2022 på vej med nye udgivelser.

Spotify

 

 

 

 


RAKKERPAK

For Rakkerpak er det ligeså vigtigt at have det fedt som at tage det tungt.

De stormer frem fra det nordjyske og sparker gang i den hvorend de kommer, med en omgang håndspillet hip hop af bedste skuffe! Med et tekstunivers, der vil frem i verden, og uden at miste sansen for detaljen, fører Rakkerpaks to frontpersoner, sammen med et yderst velklingende liveorkester, musikken igennem alt fra store drømme til lækre fester.

Rakkerpak har et klart mål om at levere en kompakt pakke af energi fyldt med smagfulde hooks og instrumentale melodier, der hviler på en solid bund af bas og trommer. Bandet består af unge med helt forskellige baggrunde men en stor fælles interesse for hip hop.

Derfor er de ikke bange for at tage chancer og blande den energiske rap med både rock, pop og lange guitarsoloer for på den måde at genopfinde den gode melodi gang på gang uden at nogensinde at miste retningen og målet.

Spotify