Covid-19 restriktioner og retningslinjer


ÅBNINGSTID & UDSKÆNKNING:
Gældende fra den 15. juli 2021.

Vi er pt. pålagt at lukke kl. 02:00.

Kom derfor i god tid, både for at være sikker på en plads, men også for at støtte Fatter Eskil, vores personale og vores musikere. Vi har alle brug for jer mere end nogensinde før! Vi anbefaler, at du booker bord enten på Facebook eller via mail på bord@fattereskil.dk (læs mere nedenfor)

Vores lokaler skal være ryddet kl. 02:00 sharp. Det betyder, at vi siger kalder sidste omgang i baren kl. ca. 01:30 og siger tak for i aften fra kl. 01.45.

Du vil måske opleve, at vi er lidt ekstra strikse, når vi siger "tak for i aften". Det beder vi om din forståelse for. Bødetaksterne for overtrædelse af restriktioner er skyhøje, og det er derfor vigtigt for os at holde os på den rigtige side af "snoren". Samtidig går vi meget op i at overholde alle regler og restriktioner for vores allesammens skyld.

Åbningstider vil løbende blive justeret/ændret i takt med evt. lempelser/stramninger af gældende restriktioner.

Åbningstider fra og med uge 28:
Torsdag: 20-02
Fredag: 20-02
Lørdag: 20-02

Der lukkes for adgang kl. 01:30.

PLADSER & BORDRESERVATION
Vi tilbyder pt. primært siddepladser, og der vil derfor være begrænset antal pladser alle dage. Vi har således max plads til ca. 60 siddende gæster indenfor og ca. 50 siddende gæster i gårdhaven.

Vi anbefaler derfor, at du kommer I GOD TID efter åbning, hvis du vil være sikker på at komme ind. Eller, at du reserverer bord på bord@fattereskil.dk. Bemærk, at der ved bordreservation er ankomst senest kl. 21:00. Oplys venligst, om du ønsker bord indenfor eller i gårdhaven.

Ved kødannelse beder vi dig holde afstand og altid følge anvisningerne fra vores personale.

ENTRÉ
Fredag og lørdag vil være med entrébetaling (torsdag gratis entré hele aftenen). Vores entréindtægter går til musikken, og de har brug for deres indtægt mere end nogensinde. Da vi kommer til at køre med meget begrænset publikumskapacitet, kan der derfor i nogle tilfælde være en lidt højere entrépris end normalt. Det beder vi om din forståelse for.

Du får et stempel, når du betaler entré, men forlader du stedet, kan du ikke forvente, at du kan komme ind igen senere, medmindre der er plads iht reglerne, vi er underlagt.  

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER IGEN!

 

REGLER & RETNINGSLINIER

Vi følger til enhver tid alle gældende restriktioner og retningslinjer. Det beder vi om, at du, som gæst på Fatter Eskil, også gør, og at du respekterer og udviser forståelse for de krav og begrænsninger, vi og vores personale pt. er pålagt at arbejde med og under. Det er for din, vores og alles skyld og sikkerhed.

Tak!

HAR DU SYMPTOMER
Så beder vi dig blive hjemme! Også selvom det måske kun er ganske få eller små forkølelsessymptomer.

CORONAPAS
Der er pt. krav om fremvisning af gyldigt coronapas. Det er ikke noget, vi har bestemt eller har indflydelse på, men et krav fra myndighederne og dermed en forudsætning for, at vi kan åbne. Det betyder, at du ved ankomst skal kunne fremvise ét af følgende via Sundhed.dk:

  1. En negativ covid-19-test foretaget maks. 72 timer før ankomst til lokalet eller lokaliteten. Testen kan både være foretaget som en PCR-test og en antigentest (kviktest).
  2. En positiv PCR-test, der er mindst 14 dage og højst 240 dage gammel.
  3. Et påbegyndt vaccinationsforløb mod coronavirus/covid-19. Et vaccinationsforløb anses for gyldigt 14 dage efter den første dosis og max 48 dage efter. 

MUNDBIND
Krav om mundbind frafalder fra og med den 14. juni (juhuuu!). Du må selvfølgelig stadig gerne bruge mundbind hos os, hvis det gør dig mere tryg, men det er altså ikke længere et krav.

HYGIEJNE
Vi har opsat håndspritdispensere flere steder i huset og i indgangen. BRUG DEM!

Vores personale vil jævnligt rengøre og afspritte flader, håndtag, betalingsterminaler, sanitet mv.

Vi har opsat afskærmende plexiglas i serveringsområderne. Dette for at beskytte både dig og vores personale.