Covid-19 restriktioner og retningslinjer


Vi følger til enhver tid alle gældende restriktioner og retningslinjer. Det beder vi om, at du, som gæst på Fatter Eskil, også gør, og at du respekterer og udviser forståelse for de krav og begrænsninger, vi og vores personale pt. er pålagt at arbejde med og under. Det er for din, vores og alles skyld og sikkerhed.

Tak!

HAR DU SYMPTOMER
Så beder vi dig blive hjemme! Også selvom det måske kun er ganske få eller små forkølelsessymptomer.

MUNDBIND
Du skal pt. bære mundbind, når du besøger os. Mundbindet skal være på, når du går ind, og når du bevæger dig rundt i huset, også når du skal i baren og/eller på toilettet. Du må selvfølgelig tage mundbindet af, når du sidder ved dit bord og hygger dig (og drikker masser af øl).

Kravet om mundbind er ikke noget, vi har bestemt, men noget vi er pålagt fra myndighederne. Det er derfor vigtigt, at dette bliver overholdt.

Vi beder dig medbringe dit eget mundbind, men er du kommet afsted uden, eller mister du det i løbet af aftenen, kan du købe et nyt i indgangen eller i baren for 5 kr.

HYGIEJNE
Vi har opsat håndspritdispensere flere steder i huset og i indgangen. BRUG DEM!

Vores personale vil jævnligt rengøre og afspritte flader, håndtag, betalingsterminaler, sanitet mv.

Vi har opsat afskærmende plexiglas i serveringsområderne. Dette for at beskytte både dig og vores personale. 

ENTRÉ
Visse dage vil være med entrébetaling. Vores entréindtægter går til musikken, og de har brug for deres indtægt mere end nogensinde. Da vi kommer til at køre med meget begrænset publikumskapacitet, vil der derfor i nogle tilfælde være en lidt højere entrépris end normalt. Det beder vi om din forståelse for.

Du vil ikke længere få et stempel, når du betaler entré. Så forlader du stedet, kan du ikke forvente, at du kan komme ind igen senere. 

ÅBNINGSTID:
Vi er pt. pålagt at lukke senest kl. 22:00. Kom derfor i god tid, både for at være sikker på en plads, men også for at støtte Fatter Eskil, vores personale og vores musikere. Vi har alle brug for jer mere end nogensinde før!

Vi lukker baren og beder vores gæster forlade stedet fra senest kl. 21:45, så lokalet kan være ryddet senest kl. 22:00.

Bødetaksterne for overtrædelse af restriktioner er skyhøje, og det er derfor vigtigt for os at holde os på den rigtige side af "snoren". Samtidig går vi meget op i at overholde alle regler og restriktioner af sundhedsmæssige hensyn. Du vil derfor måske opleve, at vi er lidt ekstra strikse, når vi siger "tak for i aften". Det beder vi om din forståelse for.

Åbningstider vil løbende blive justeret/ændret i takt med evt. lempelser/stramninger af gældende restriktioner.

Nuværende åbningstider:
Fredag: 16-22
Lørdag: 16-22

Der lukkes for adgang kl. 21:30.

PLADSER & BORDRESERVATION
Vi tilbyder pt. primært siddepladser, og der vil derfor være begrænset antal pladser alle dage. Vi har således max plads til ca. 60 siddende gæster indenfor og ca. 50 siddende gæster i gårdhaven.

Vi anbefaler derfor, at du kommer I GOD TID efter åbning, hvis du vil være sikker på at komme ind. Eller, at du reserverer bord på bord@fattereskil.dk. Bemærk, at der ved bordreservation er ankomst senest kl. 17:00. Oplys venligst, om du ønsker bord indenfor eller i gårdhaven.

Ved kødannelse beder vi dig holde afstand og altid følge anvisningerne fra vores personale.

KONCERTER I FORSALG OG GÅRDHAVE
Der vil pt. blive udbudt max 50 billetter til koncerter i forsalg. Derudover vil der være alm. dørsalg til gårdhaven (og til koncerten hvis ikke udsolgt). Der vil være adgang til bar og toiletter fra gårdhaven, men ikke til sidde/ståpladser indenfor under koncerten (hvis udsolgt). 

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER IGEN!