Fatter Eskils Live Aktie


aktie3

Du kan også købe vores folkeaktie ved at indsætte beløbet direkte på vores bankkonto. Husk at skrive din mailadresse, så vi kan sende dig din(e) aktie(r)!

Reg.nr.: 9004
Kontonummer: 4587278001

VIL DU HJÆLPE OS? VI KVITTERER MED EN FOLKEAKTIE

Det er svært ikke at elske Danmark for tiden. Sådan helt alvorligt knuselske, hvordan vi står sammen som folk. Det er svært ikke at blive en smule rørt, når partierne kan mødes på tværs af ideologier og interesser for at forhandle hele natten med det fælles mål at holde hånden under så mange, som de nu engang kan.

Dét er stort, og vi er så taknemmelige for den hjælp, som vi, som erhvervsdrivende og borgere, kan få. Vi er med dagens hjælpepakker tættere på overlevelse. Vi kan se den i horisonten. Vi kan mærke den. Men for at komme helt i mål, så får vi også brug for lidt hjælp fra jer, vores skønne, festlige, danseglade og musikelskende gæster.

Vi kan ikke få lov at sælge gavekort lige nu, derfor gør vi det i stedet muligt at købe den ikke særligt eksklusive folkeaktie, LIVE AKTIE, en donation OG en investering i fremtidens hjerteblod, nerve, drømme og håb på byens musikalske samlingssted og legeplads.

Du kan købe lige så mange aktier, som du vil, via vores MobilePay 85 86 87. Det er vigtigt for os, at du i emnefeltet skriver 'LIVE + din mailadresse', så vi kan honorere dig med din aktie OG en kæmpestor, dybfølt virtuel krammer og et TAK skrevet i de største bogstaver, du kan forestille dig. Det er vores mål at holde en kæmpe folkeaktionærfest, når vi alle er godt og sikkert i land på den anden side.

Vi elsker jer. Det er vores personale, vores musikere og vores gæster, der udgør Fatter Eskil og dennes 47-år lange historie. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at skrive flere kapitler, oplevelser og fortællinger til netop den historie.

Fra alle os på Fatter Eskil - TAK!

Live Aktie