Fatter Eskils Live Aktie


aktie3

Du kan også købe vores folkeaktie ved at indsætte beløbet direkte på vores bankkonto. Husk at skrive din mailadresse, så vi kan sende dig din(e) aktie(r)!

Reg.nr.: 9004
Kontonummer: 4587278001

VIL DU HJÆLPE OS? VI KVITTERER MED EN LILLE BID AF OS SELV: VORES FOLKEAKTIE

Det er svært ikke at elske Danmark for tiden. Sådan helt alvorligt knuselske, hvordan vi står sammen som folk. Det er svært ikke at blive en smule rørt, når partierne kan mødes på tværs af ideologier og interesser for at forhandle hele natten med det fælles mål at holde hånden under så mange, som de nu engang kan.

Dét er stort, og vi er så taknemmelige for den hjælp, vi, som erhvervsdrivende og borgere, kan få. Vi er med statens hjælpepakker tættere på overlevelse. Vi kan se den i horisonten. Vi kan mærke den. Men for at komme helt i mål, så får vi også brug for lidt hjælp fra jer, vores skønne, festlige, danseglade og musikelskende gæster.

Derfor har du nu mulighed for at købe en lille bid af Fatter Eskil og på den måde hjælpe os igennem og stærkt ud på den anden side af sundhedskrisen. Vores ikke særligt eksklusive, men dog helt særlige, folkeaktie LIVE AKTIEN er en donation, men også en investering i fremtidens hjerteblod, nerve, drømme og håb på byens musikalske samlingssted og legeplads.

Du kan købe lige så mange aktier, som du vil (dog max en trillion), via vores MobilePay 85 86 87. Det er vigtigt for os, at du i emnefeltet skriver 'LIVE + din mailadresse', så vi kan honorere dig med din aktie OG en kæmpestor, dybfølt virtuel krammer og et TAK skrevet i de største bogstaver, du kan forestille dig. Det er vores mål at holde en kæmpe folkeaktionærfest, når vi alle er godt og sikkert i land på den anden side.

Vi elsker og savner jer allesammen! Det er jer, vores personale og ikke mindst vores fantastiske musikere, der udgør Fatter Eskil og dennes 47-år lange historie. Vi vil gøre alt, hvad vi kan og kæmpe utrætteligt for at skrive flere kapitler, oplevelser og fortællinger til netop den historie.

Fra alle os på Fatter Eskil - TAK!

Live Aktie