Fatter Eskils Live Aktie


aktie3

Du kan også købe vores folkeaktie ved at indsætte beløbet direkte på vores bankkonto. Husk at skrive din mailadresse, så vi kan sende dig din(e) aktie(r)!

Reg.nr.: 9004
Kontonummer: 4587278001

VIL DU HJÆLPE OS? VI KVITTERER MED EN LILLE BID AF OS SELV: VORES FOLKEAKTIE

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er en svær øvelse at drive spillested og natklub lige for tiden. Vi er som så mange andre i vores branche presset af uvisheden både hvad angår den umiddelbare fremtid ift vores genåbning, men også og i høj grad fremtiden på sigt.

Det koster os penge at holde lukket - hver eneste dag. For på trods af en jungle af kompensationsordninger, så får vi ikke dækket alle vores udgifter, og vi skal hver eneste dag stampe penge op af jorden, som vi ikke har en jordisk chance for at omsætte. Dét er en svær øvelse. Og pengetanken er, indrømmet, ved at være tom.

Vi giver dig derfor muligheden for at købe en lille bid af Fatter Eskil og på den måde hjælpe os igennem og stærkt ud på den anden side af sundhedskrisen. Vores ikke særligt eksklusive, men dog helt særlige, folkeaktie LIVE AKTIEN er en donation, men også en investering i fremtidens hjerteblod, nerve, drømme og håb på byens musikalske samlingssted og legeplads.

Vi holder vores aktiesalg åbent under hele vores nedlukning - og måske længere endnu - for vi har brug for hver én ekstra krone, vi kan skrabe sammen. Det er den helt ærlige snak. Og det er den uvirkelige virkelighed, vi og mange andre i branchen befinder os i lige nu. Vi håber derfor, I vil hjælpe os lidt endnu, som I har gjort det længe, loyalt og gavmildt igennem hele vores nedlukning. Og tusind tak for det, venner!

Så havde du alligevel tænkt dig at bruge lønnen, SU'en, pensionen eller formuen de næste uger/måneder foran scenen på Fatter Eskil med en bajer i hver hånd, kastende med håret og håndtegn til musikken, så vil du måske overveje at investere i en LIVE AKTIE, eller flere, i stedet og drømme dig tilbage og frem til den tid, der var og kommer. Vi lover, at vi "udbetaler" en eller anden form for afkast lige så snart, vi bliver i stand til det.

Du kan købe lige så mange aktier, som du vil (dog max en trillion), via vores MobilePay 85 86 87. Det er vigtigt for os, at du i emnefeltet skriver 'LIVE + din mailadresse', så vi kan honorere dig med din aktie OG en kæmpestor, dybfølt virtuel krammer og et TAK skrevet i de største bogstaver, du kan forestille dig. Det er vores mål at holde en kæmpe folkeaktionærfest, når vi alle er godt og sikkert i land på den anden side.

Vi elsker og savner jer allesammen! Det er jer, vores personale og ikke mindst vores fantastiske musikere, der udgør Fatter Eskil og dennes 47-år lange historie. Vi vil gøre alt, hvad vi kan og kæmpe utrætteligt for at skrive flere kapitler, oplevelser og fortællinger til netop den historie.

Fra alle os på Fatter Eskil - TAK!

Live Aktie