For gæster


Åbningstider / Aldersgrænser

Mandag - Lukket
Tirsdag - Lukket
Onsdag - Lukket
Torsdag 20:00 - 02:00 
Fredag 20:00 - 04:00 
Lørdag 20:00 - 05:00 
Søndag - Lukket

Under 18 år

Til visse koncerter er gæster under 18 år velkommen i følgeskab med en voksen, dog skal der forespørges på forhånd på mail@fattereskil.dk Gæster under 18 år skal forlade stedet umiddelbart efter endt koncert. Vi gør opmærksom på, at der IKKE udskænkes alkohol til personer under 18 år.

Glemte sager

Har du glemt noget på Fatter Eskil? Kig ned i åbningstiden mellem kl. 20-21, så kigger vi efter det.

Drejer det sig om telefoner, punge, kreditkort mv. kan du henvende dig til os på mail her

Priser/entré

Vores entrépriser ligger typisk mellem 50-80 kr. Der er fri entré hver torsdag samt til fredagsbar (p.t. lukket for fredagsbar). Der kan dog være undtagelser ved særlige arrangementer.

Koncerter med entrépriser over 80 kr. vil typisk være i forsalg her

Handicap/kørestolsbrugere

Selve koncertområdet er tilgængeligt for kørestolsbrugere via rampe. Dog er vores toiletter placeret i kælderplan med adgang via trappeløb.

Ledsagende handicaphjælper har fri entré ved forevisning af ledsagerkort.

Ved forsalgskoncerter bedes kørestolsbrugere af pladshensyn henvende sig på mail@fattereskil.dk forud for koncerten.

Studierabat

Vi giver ikke studierabat på entré, da denne går til musikken. Til gengæld giver vi en øl eller en alm. drink, når du betaler entré og viser dit studiekort i døren. Dette gælder kun fredag og lørdag.

Pubcrawl

Fatter Eskil har de perfekte rammer til pubcrawls, og vi kan huse op til 250 gæster ad gangen. Vi indgår også særaftaler om besøg uden for normal åbningstid.

Fatter Eskil Pubcrawl tilbud:

Sædvanligvis: Fri entré + en øl eller alm. drink + 1 shot for 25 kr. pr. person. Pubcrawl-tilbud gælder kun for studerende.

Kontakt os for en aftale.

Rabatkort

Med et Fatter Eskil kort får du 10% rabat på alle dine køb i baren. Der ydes dog ikke rabat på cigaretter, garderobe, entré samt visse tilbud. 

Fatter Eskil kortet er gratis, det fås ved henvendelse i baren og kan anvendes som almindeligt betalingskort. Minimum indbetaling er 200 kr., som ikke refunderes. Kortet er også en oplagt gaveidé.

Du kan få meget mere at vide om Fatter Eskil kortet i baren.