Julefrokost 2020


HOLD JULEFROKOST I LEGENDARISKE RAMMER

OBS! I forbindelse med covid-19 situationen er der pt. lukket for bookinger, da vi ikke ved, hvordan verden ser ud for os i november/december. Vi opdaterer her, når vi ved mere.

For booking kontakt os på jul@fattereskil.dk   eller May-Britt Hansen på telefon 21 75 75 80 (man-fre kl. 10-16). Min. 4 pers.

 

FORELØBIG PROGRAM 2020:

Fre 27. november: GAS-BI-DUA  (P.T. UDSOLGT)
Lør 28. november:  GAS-BI-DUA   

Fre 4. december: FEDE 80'ERE (FÅ PLADSER)
Lør 5. december: FEDE 80'ERE 

Fre 11. december:  FEDE 80'ERE (UDSOLGT)
Lør 12. december:  FEDE 80'ERE 

Lør 19. december: ALMOST AC/DC

Kontakt os for evt. alternative datoer/løsninger.


Julefrokost 2019


Vi laver god, klassisk mad fra bunden i eget køkken, og vi lægger stor vægt på gode og friske råvarer af høj kvalitet. Vi køber friske råvarer hver uge hos bla. Havnens Fiskehus og Slagter Theilgaard. Se årets menu her


- Dørene og garderobe åbnes kl. 17:30. Garderobe er gratis.
- Spisning fra kl. 18:00
- Julebuffet med klassikere lavet fra bunden og i eget køkken
- Øl, vin, vand og kaffe ad lib kl. 17:30-21:00 + en snaps til silden
- Live koncert kl. ca. 22:00

Dørene åbnes for øvrigt publikum kl. 21:00.
Der vil blive ryddet for service og evt. borde/stole på dansegulvet umiddelbart inden. 

PRISER
Standard ad lib: 649,- pr. person
Udvidet ad lib inkl. drinks kl. 21-24: 899,- pr. person

Ved køb af udvidet ad lib er der fri øl, vin, vand og kaffe kl. 17:30-21:00 + fri øl, vin, vand, kaffe og alm. drinks kl. 21:00-24:00.

Intimt og hyggeligt

At holde julefrokost på Fatter Eskil er noget helt særligt og ikke helt så traditionelt, som det måske er mange andre steder. Da vi er et lille, hyggeligt sted med en afslappet og intim atmosfære, vil dette også afspejle sig i vores julefrokoster.

Opdækning sker ved mindre borde  og ikke langborde, da vores lokaler ikke er indrettet til det, og det betyder, at jeres selskab ikke nødvendigvis vil være samlet eller alene ved ét bord, men selvfølgelig altid i umiddelbar forlængelse eller nærhed af hinanden. Det giver en anderledes dynamik, man føler sig aldrig alene som ved enden af et langbord, og der skåles, hygges og hilses på tværs af borde og selskaber.

Dette er helt i Fatter Eskils ånd, og vi synes, det er med til at gøre vores julefrokoster til noget helt særligt. Vi håber, I vil synes det samme.

 

Betaling/betingelser:

Op til 10 pladser: Det fulde beløb opkræves ved booking. Ved afbud refunderes 100% frem til 14 dage efter indbetaling. Afbud frem til 30 dage før arrangement refunderes med 50%. Afbud herefter refunderes ikke.

Bookinger over 10 personer opkræves i to rater. Første rate opkræves ved booking med 50% af de reserverede kuverter. Anden og sidste rate opkræves ca. 30 dage før arrangement. Der kan frit justeres i antal og tilkøb i perioden frem til anden rate. Opjustering i antal forudsætter dog, at der er ledige pladser. Afbud efter sidste rate refunderes med 50% frem til 14 dage før arrangement. Afbud herefter refunderes ikke.

Reservationer inden for 30 dage før arrangement opkræves med det fulde beløb ved booking.