Selskaber & events


Selskaber og events med sjæl ...

Vores historiske hus med den helt særlige Fatter Eskil sjæl har dannet ramme om mange selskaber i hjertet af Aarhus, lige fra bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdagsfest, surpriseparty til julefrokoster og større firmaevents, herunder også produktrelease, foredrag og personalearrangementer.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger, med og uden spisning, til ganske favorable priser, og vi har plads til op til 200 gæster.

Hold fyraften i byens hyggeligste rammer ...

OBS. DER ER PT. LUKKET FOR FREDAGSBAR

Vores Fatter Fredagsbar er et oplagt samlingssted, også for byens virksomheder, når vi endelig går på weekend og ønsker at nyde en hyggelig fyraften i selskab med gode kollegaer. 

Som virksomhed kan I få jeres helt egen fredagsbar på Fatter Eskil, om det skal være ugentlig, månedlig eller blot en eller få gange om året. Det er gratis med mulighed for tilkøb af lette retter, drikkevarer mv.

Lej vores scene

Vi lejer vores hus og scene ud til forskellige musiske events, f.eks. produktionsøver, skoleafslutning mv. på ikke-programsatte dage. Vi stiller fuldt baggear til rådighed efter aftale. Ved særlige velgørende eller uddannelsesmæssige formål og foreningsaktiviteter tilbyder vi vores lokaler gratis.

Kontakt os

på mail@fattereskil.dk og lad os sammen finde den bedste løsning for netop dig, din virksomhed og/eller dit event.