Vi søger nye kolleger


VI SØGER NYE KOLLEGER!

Vi er genåbnet og kører snart på fuldt blus igen, og vi søger derfor nye, skønne kolleger til vores fantastiske team på Fatter Eskil! Er det dig eller kender du en, der vil være det perfekte match? Så send os straks din ansøgning og/eller spred rygtet vidt og bredt!

Vi søger primært BARTENDERE, der som minimum kan skænke en fadøl og ved, hvad der går i en Dark'n'Stormy. Men vi ansætter også gerne RUNNERE, som måske drømmer om en dag at blive verdens bedste bartendere. Derudover mangler vi også ekstra hænder i vores RENGØRINGSTEAM. Erfaring er et plus, men ikke et krav, for du vil selvfølgelig blive oplært under kyndig vejledning.

Du skal kunne deltage i samtale indenfor de næste uger og starte snarest muligt. Vi forventer, at du kan blive hos os i mindst et år. Vi forventer også, at du kan stille dig til rådighed på mindst 5-6 vagter pr. måned. Du kan til gengæld forvente at få min. 2-4 vagter pr. måned + evt. afløservagter i et job i unikke og legendariske rammer. Derudover tilbyder vi gode personalefordele, fede musikalske og sociale oplevelser, ordnede og tjekkede forhold og et helt unikt socialt fællesskab.

Send os en kort skriftlig ansøgning med dit cv og et foto på job@fattereskil.dk. Vi ansætter løbende, så vent ikke for længe, hvis du vil være en del af verdens bedste team på verdens muligvis bedste spillested & bar.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!