Vi søger nye kolleger


Vi er endelig tilbage på fuldt blus og søger derfor flere nye kolleger til vores fantastiske team på Fatter Eskil. Er det dig eller kender du en, der vil være det perfekte match? Så send os straks din ansøgning og/eller fortæl det videre til alle, du kender.

- Vi søger dig, der elsker natteliv, musik, musik og mere musik og har det bedst med at rende stærkt, mens du gør livet federe og sjovere for en masse musikelskende gæster og musikere. Du ved, hvad en Top er, har måske brugt en shaker før og drømmer om at stå bag byens bedste, mindste og mest rummelige bar på et af Aarhus' mest legendariske spillesteder.

- Indgående erfaring er ikke et krav, så længe du er åben af sind, gerne vil lære og dygtiggøre dig og er vild med god service, høj musik, glade mennesker og det magiske felt og miljø, der opstår i og omkring musik.

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så send os en kort ansøgning med dit CV og foto på job@fattereskil.dk, hvis du vil være en del af vores dejlige team med et helt særligt og rummeligt sammenhold og socialt fællesskab, fast timeløn og attraktive bonusordninger og personalefordele. Vi indkalder til samtaler og ansætter løbende.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!