Vi søger nye kolleger


VI SØGER NYE KOLLEGER!

Vi er genåbnet og kører på fuldt blus igen, og vi søger derfor nye, skønne kolleger til vores fantastiske team på Fatter Eskil! Er det dig eller kender du en, der vil være det perfekte match? Så send os straks din ansøgning og/eller spred rygtet vidt og bredt!

Vi søger BARTENDERE, der som minimum kan skænke en fadøl og ved, hvad der går i en Dark'n'Stormy. Erfaring med bartenderfaget er en fordel, men ikke nødvendigvis et krav, så længe du er vild med god livemusik, unikke oplevelser og god service og drømmer om at være med til at levere netop det.

Vi søger også RUNNERE/AFRYDDERE, som måske drømmer om en dag at blive verdens bedste bartendere. Erfaring er ikke et krav, men det er en fordel, hvis du har et skarpt overblik, besidder god ordenssans og er stærk og også elsker at rende stærkt.

Kyndig oplæring vil selvfølgelig ske i begge stillinger, og vi udbetaler naturligvis også løn under oplæring.

Du skal kunne deltage i samtale indenfor de næste uger og starte snarest muligt. Vi forventer, at du kan blive hos os i mindst et år. Vi forventer også, at du kan stille dig til rådighed på mindst 5-6 vagter pr. måned. Du kan til gengæld forvente at få min. 2-4 vagter pr. måned + evt. afløservagter i et job i unikke og legendariske rammer. Derudover tilbyder vi gode personalefordele, fede musikalske og sociale oplevelser, ordnede og tjekkede forhold og et helt unikt socialt fællesskab.

Send os en kort skriftlig ansøgning med dit cv og et foto på job@fattereskil.dk. Vi ansætter løbende, så vent ikke for længe, hvis du vil være en del af verdens bedste team på verdens muligvis bedste spillested & bar.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!