Vi søger nye kolleger


VI SØGER NYE KOLLEGER!

Vi genåbner ENDELIG den 3. juni, og vi søger nye, skønne kolleger til vores fantastiske team på Fatter Eskil! Er det dig eller kender du en, der vil være det perfekte match? Så send os straks din ansøgning og/eller spred rygtet vidt og bredt!

Vi søger både RUNNERE, som måske drømmer om at blive verdens bedste bartendere samt BARTENDERE, der som minimum kan skænke en fadøl og ved, hvad der går i en Dark'n'Stormy. Du vil selvfølgelig blive oplært under kyndig vejledning uanset erfaring.

Du skal kunne deltage i samtale indenfor de næste uger og starte snarest muligt. Vi forventer, at du kan blive hos os i mindst et år. Vi forventer også, at du kan stille dig til rådighed på mindst 5-6 vagter pr. måned. Du kan til gengæld forvente at få 2-4 vagter pr. måned + evt. afløservagter i et job i unikke og legendariske rammer. Derudover tilbyder vi gode personalefordele, fede musikalske og sociale oplevelser, ordnede og tjekkede forhold og et helt unikt socialt fællesskab.

Send os en kort skriftlig ansøgning med dit cv og et foto på job@fattereskil.dk. Vi ansætter løbende, så vent ikke for længe, hvis du vil være en del af verdens bedste team på verdens muligvis bedste spillested & bar.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!